Skip to Content

Priser urodynamisk undersøgelse

Prisinformation

Priserne er gældende fra 1. januar 2019. Alle priser er vejledende og tillægges et gebyr på 6 % til dækning af den lovpligtige patientforsikring. Moms er inkluderet i prisen ved momspligtige ydelser.

Konsultationer
Priser i DKK
1. Konsultation
Priser i DKK
1.250,-
Efterfølgende konsultation
Priser i DKK
1.000,-
Kontrol efter operation
Priser i DKK
650,-
Second opinion
Priser i DKK
5.000,-
Specialisterklæring (op til 3 timer)
Priser i DKK
8.000,-
Undersøgelser
Bedøvelse
Indlæggelse
Priser i DKK
Urodynamisk undersøgelse
Bedøvelse
Ingen
Indlæggelse
Ingen
Priser i DKK
3.450,-

Betalingsinformation

Betalingsmuligheder

Du har mulighed for selv at betale for din behandling eller benytte din eventuelle sundhedsforsikring, som sikrer betalingen ved accept fra dit forsikringsselskab om dækning af den eksakte lidelse. Hvis det offentlig skal betale, kræver det en henvisning fra et offentligt sygehus via det udvidede frie sygehusvalg. 

Telefonkonsultationer

Telefonkonsultationer med henblik på opfølgning på forløb, generelle spørgsmål, plan o.l. faktureres separat, med mindre de er inkluderet i et forløb (fx overvægts- eller plastikkirurgiske forløb).

Telefonkonsultationer med henblik på svar på undersøgelser, prøver, skanninger o.l. faktureres ikke.

Udeblivelsesgebyr ved konsultation og undersøgelser

Hvis du bliver forhindret i at møde op til en konsultation eller en undersøgelse, beder vi dig kontakte os senest 2 hverdage før, så vi kan tilbyde tiden til en anden. Aleris-Hamlet vil opkræve et udeblivelsesgebyr på 400 kr., såfremt du ikke møder op til den aftalte konsultation eller undersøgelse, eller hvis du melder afbud mindre end 2 dage før planlagt fremmøde.


Back to top