Skip to Content

Medicinsk Konsultation

Til dig der vil have en hurtig og grundig gennemgang af din problemstilling uden ventetid. 

Hvad er inkluderet?

En medicinsk konsultation er til alle over 18 år, der vil tale med en læge uden ventetid. Du er velkommen uanset om du har praktiserende læge i Danmark eller ej. 

Til den medicinske konsultation bestemmer du, hvad der skal tales om. Konsultationen varer 40 minutter, så der er god tid til at komme til bunds med det, som bekymrer dig. Det er fx en mulighed for dig, som oplever ventetid for at komme til egen læge eller ikke har egen læge i Danmark. Ligeledes er det en mulighed for dig, som skal bruge en attest forud for deltagelse i arbejdsopgaver, sportsevents, rejse m.v.  


Komplet pakkepris: Kr. 2.703,- (obligatorisk patientforsikring inkluderet).
Priser på attester beregnes individuelt, da de ofte har varierende indhold/krav.

Se uddybende information nedenfor.


  • Konkrete symptomer, som man normalt ville gå til egen læge med. Det kan fx være akutte symptomer som hoste og mavesmerter. Men det kan også være et ønske om medicinregulering af forhøjet blodtryk eller kolesterol, ønske om vægttab, mistanke om alvorlig lidelse og hurtig udredning deraf.
  • Second opinion på et behandlingsforløb, hvor reel tovholder måske mangler. Eller måske bare en forklaring på de undersøgelser, der allerede er lavet samt en plan for yderligere undersøgelser.
  • Ønske om hjælp til specifikke livsstilsproblemer såsom forhøjet kolesterol og overvægt.

  • At gennemgå et forløb du har været igennem – gerne sammen med et familiemedlem. Tag dine sygehuspapirer med, så vi kan se på det sammen. Ofte vil der i et langt sygehusforløb være ting, som ikke er blevet kommunikeret videre, hvilket kan skabe usikkerhed.
  • Vi laver også gerne attester, hvis du skal ud at rejse, søge nyt job e.l. Vores tilbud om attester inkluderer attest til dig, som skal arbejde i højden (fx vindmøller) og på boreplatforme (offshore-attest). Vores attester udføres primært i Søborg og Herning. Nogle attester såsom kørekortattester og attester i forbindelse med sygdom kan vi ikke lave – så ring og forhør dig.

Mammografi img

Mammografi

Så kan det være en god idé at få foretaget en mammografi. På Aleris-Hamlet tilbyder vi klinisk mammografi/ Triple-test, som er det primære undersøgelsestilbud til kvinder over 30 år, som føler en forandring i brystet.


Par-pakken img

Sund for 2 (Par)

Grundig undersøgelse af jer begge, hvor I får afdækket om jeres livsstil eller arvelige forhold øger risikoen for sygdom på sigt. Detaljeret undersøgelse for tidlige sygdomstegn i hjerte- og karsystemet, lunger, mave-tarm kanalen, lever/galdeveje, nyrer/urinveje, bindevæv, blod mm.

Læs mere

Back to top