Skip to Content

Coronatest

Antistoftest for COVID-19 

Med en priktest kan man undersøge, om en person har været smittet og dannet antistoffer mod Coronavirus.

Svar på testen
Du får svaret på testen med det samme. 

Pris
449 kr. ex moms pr. test

Virksomhedstest – Hjælp til selvtest

Aleris-Hamlet tilbyder som noget helt nyt Corona quicktest, hvor én eller flere personer i virksomheden oplæres af Aleris-Hamlets sundhedspersonale i at foretage testen på andre medarbejdere. Testresultat sendes til medarbejderen som internationalt certifikat. Derudover vil Aleris-Hamlet bistå med den lovpligtige indberetning af testresultaterne, så resultater vil fremgå på sundhed.dk og coronapas på lige vilkår med offentlige test.

For mere information kontakt Covid-19 koordinator Tilde Elkjær, tilde.elkjaer@aleris-hamlet.dk, tlf. 4791 8581

Overfladetest for COVID-19

Med en overfladetest kan vi teste om der på overflader, som berøres af mange, er forekomst af Coronavirus, hvilket kan adstedkomme COVID-19. Testen kan udføres før rengøring for at se, om der faktisk er forekomst af virus på fælles overflader såsom dørgreb, trappegelænder, kaffemaskiner m.v. eller som kontrol af, om rengøring er tilstrækkelig.

Virksomheden kan selv lave prøveudtagningen. Vi sender alt nødvendigt udstyr og en grundig vejledning.

Svar på testen

Resultatet foreligger dagen efter, og svar på testen afgives skriftligt.

Pris

995 kr. ex moms pr. test

Fakta om PentaBase

PentaBase har siden 2006 skabt produkter til ledende forskere og medicinske institutioner, der udforsker nye behandlinger og hjælper patienter over hele verden.

Som ISO-certificeret virksomhed opfylder PentaBase kravene i henhold til både ISO 9001: 2015 og ISO 13485: 2016 kvalitetsstandarder.

Siden marts 2020 har PentaBase leveret op imod 4 millioner COVID-19 tests, baseret på PentaBases eget CoviDetect™ Assay, der er udviklet i samarbejde med Novo Nordisk og Rigshospitalet.

Tests analyseres i et af PentaBases danske laboratorier, fordelt strategisk i hele Danmark, hvilket forkorter forsendelsestiden og minimerer miljøbelastningen.


Back to top