Skip to Content

Coronatest

Antistoftest for COVID-19 

Med en priktest kan man undersøge, om en person har været smittet og dannet antistoffer mod Coronavirus.

På nuværende tidspunkt ved man ikke med sikkerhed, om man bliver immun efter at have været smittet med Coronavirus.

Svar på testen
Du får svaret på testen med det samme. 

Pris
449 kr. ex moms pr. test

Overfladetest for COVID-19

Med en overfladetest kan vi teste om der på overflader, som berøres af mange, er forekomst af Coronavirus, hvilket kan adstedkomme COVID-19. Testen kan udføres før rengøring for at se, om der faktisk er forekomst af virus på fælles overflader såsom dørgreb, trappegelænder, kaffemaskiner m.v. eller som kontrol af, om rengøring er tilstrækkelig.

Virksomheden kan selv lave prøveudtagningen. Vi sender alt nødvendigt udstyr og en grundig vejledning.

Svar på testen

Resultatet foreligger dagen efter, og svar på testen afgives skriftligt.

Pris

995 kr. ex moms pr. test

Fakta om Eurofins

Eurofins har mere end 20 års erfaring og er med 800 laboratorier i 50 lande og 400 mio. test årligt en global markedsleder inden for bioanalytiske tests.

Alle humane test bliver analyseret i Eurofins’ ISO 17025 akkrediterede og medicinsk godkendte tyske testlaboratorium i Ebersberg. De fragtes på køl til Tyskland, hvor de bliver håndteret under de gældende S2-sikkerheds procedurer. Det er vigtigt for os at understrege, at udførelsen af disse tests ikke påvirker, hverken den offentlige kapacitet i Danmark eller i Tyskland.

Alle tekniske test sendes til Eurofins RNA laboratorium i Vejen, hvor prøverne håndteres under de nødvendige sikkerhedsregler og i henhold til ISO 17025.

Kontakt kundeservice


Back to top