Skip to Content

Coronatest

Antistoftest for COVID-19 

Med en priktest kan man undersøge, om en person har været smittet og dannet antistoffer mod Coronavirus.

Svar på testen
Du får svaret på testen med det samme. 

Pris
449 kr. ex moms pr. test

Overfladetest for COVID-19

Med en overfladetest kan vi teste om der på overflader, som berøres af mange, er forekomst af Coronavirus, hvilket kan adstedkomme COVID-19. Testen kan udføres før rengøring for at se, om der faktisk er forekomst af virus på fælles overflader såsom dørgreb, trappegelænder, kaffemaskiner m.v. eller som kontrol af, om rengøring er tilstrækkelig.

Virksomheden kan selv lave prøveudtagningen. Vi sender alt nødvendigt udstyr og en grundig vejledning.

Svar på testen

Resultatet foreligger dagen efter, og svar på testen afgives skriftligt.

Pris

995 kr. ex moms pr. test

Fakta om Eurofins

Eurofins har mere end 20 års erfaring og er med 800 laboratorier i 50 lande og 400 mio. test årligt en global markedsleder inden for bioanalytiske tests.

Alle humane test bliver analyseret i Eurofins’ ISO 17025 akkrediterede og medicinsk godkendte laboratorier. Det er vigtigt for os at understrege, at udførelsen af disse tests ikke påvirker den offentlige kapacitet i Danmark.

Alle tekniske test sendes til Eurofins RNA laboratorium i Vejen, hvor prøverne håndteres under de nødvendige sikkerhedsregler og i henhold til ISO 17025.

Fakta om PentaBase

PentaBase har siden 2006 skabt produkter til ledende forskere og medicinske institutioner, der udforsker nye behandlinger og hjælper patienter over hele verden.

Som ISO-certificeret virksomhed opfylder PentaBase kravene i henhold til både ISO 9001: 2015 og ISO 13485: 2016 kvalitetsstandarder.

Siden marts 2020 har PentaBase leveret op imod 4 millioner COVID-19 tests, baseret på PentaBases eget CoviDetect™ Assay, der er udviklet i samarbejde med Novo Nordisk og Rigshospitalet.

Tests analyseres i et af PentaBases danske laboratorier, fordelt strategisk i hele Danmark, hvilket forkorter forsendelsestiden og minimerer miljøbelastningen.


Back to top