Skip to Content

Målrettede helbredsundersøgelser

Med en helbredsundersøgelse får du et indblik i din aktuelle sundhedstilstand. Vi hjælper dig med at optimere din trivsel både på arbejde og hjemme gennem gode vaner for kost, motion, søvn og arbejde.

Tryghed for dig og din familie

Selv om du i dag føler dig rask, er det en god idé at få en forebyggende helbredsundersøgelse. Du får klar besked om din sundhedstilstand, så du i tide kan forebygge eller helbrede sygdom. Samtidig får du rådgivning om, hvordan du holder dig sund og rask.

Helbredsundersøgelser i høj kvalitet

Aleris-Hamlets sundhedstilbud er baseret på den bedste kvalitet. Vi har mere end 20 års erfaring med forebyggelse, og undersøgelserne kan skræddersys til netop dit behov.

Alt samlet under ét tag

I kraft af hospitalets mange kompetencer har Aleris-Hamlet mulighed at henvise dig videre til vores mange øvrige specialister, hvis der er behov for yderligere undersøgelser, diætistrådgivning, søvnvejledning eller psykologhjælp til fx en stressproblematik.

Helbredsundersøgelser indstillet pga. Coronavirus

Pga. den hastige udvikling i Coronavirus (Covid-19) har Sundhedsstyrelsen d. 17. marts anbefalet hele den private sundhedssektor at lukke ned for alle ”ikke-kritiske funktioner” frem til d. 30. juni 2020. Vi følger naturligvis Sundhedsstyrelsens anbefalinger og tilbyder forebyggende helbredsundersøgelser indtil da. De berørte kunder vil blive kontaktet direkte. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 3817 0700 eller mail sundhed@aleris-hamlet.dk.

Virksomheder

Til virksomheder

Aleris-Hamlet kan tilbyde skræddersyede helbredsundersøgelser til jeres medarbejdere. Kontakt os for et tilbud.

Læs mere >
Kontakt kundeservice


Back to top